Miss america

7 months ago

Miss America

Vi blev riktiga Amerikaner i veckan! Känns hur stort som helst! Vi flyttade hit som familj 2009 och är alltså inne på 11e året nu. Jag var ju också här och pluggade från 2001 så nu har jag varit här 13 år. På tiden då att gå och bli medborgare! Mer om detta i nästa veckas podd!

Miss America
Miss America

Tackar denna stjärna för allt detta. Det är en rätt lång väg hit. Och hade det inte varit för honom hade det inte sett ut såhär. Älskar honom, våra barn och vårt liv här! OCH älskar vårt sommar-liv i Sverige!

Miss America

Vi firade på kvällen med middag på Cecconi´s med familjen. Caesar och Ellie var redan amerikaner – men nu blev även Harry amerikan.

Miss America

Gullstrumpan och jag.

Eva · 7 months ago
Grattis!

Sara · 7 months ago
Grattis, så fin familj du har

Mia · 7 months ago
Grattis, så roligt? Har ni dubbla medborgarskap?

Lisa · 7 months ago
Stort grattis!!!

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40