Times are changing

8 months ago

Times are changing

Det hann bli nytt år, och det hann knappt gå en vecka på detta nya år innan det vidriga upploppet i Washington tog över precis ALLT. Jag har knappt kunnat lämna soffan och rapporteringen kring detta ofattbara. Det är så jäkla sjukt. Att det kunde hända. Och att Trump fått hållas. Nu har vi 10 dagar kvar tills Biden svärs in – och dessa dagar kan inte gå fort nog.

Times are changing

Låt detta hända nu!

Times are changing

Mitt i allt detta försöker vi ha en vardag, och i denna vardag ingår att Henrik just nu spelar in sista säsongen av BOSCH. Vilket är helt galet. Det är sjunde säsongen av denna serie – som också känns som en medlem i vår familj.

Times are changing

Såhär små var killarna när detta påbörjades. Det här är första säsongen som varken jag eller dom varit på set en enda gång. Så sorgligt! Jag har älskat att besöka inspelningarna.

Times are changing

Den här lillskrutten har typ också vuxit fast i soffan.

Times are changing

Mysigt i vardagsrummet.

Times are changing

Och älskar köket.

Times are changing

Och herregud – detta var de godaste biscottis jag någonsin ätit. Vi har så gulliga grannar – de här kom från grannen mittöver gatan häromdagen.

Times are changing

Det är grönt och spirande ute. Vår i luften. Och om 10 dagar har vi en ny President. Hopp om ljusa tider!

kram på er.

Malin · 8 months ago
Jag älskar Tv serien med snyggingen Bosch, och jag blev så glad när jag såg din mans namn att jag sa: - VA.... HENRIK BASTIN, JAG KÄNNER HANS FRU!!!!!! Min man frågade om jag var frisk.... - Oj jag menar att jag lyssnar på hennes podd....... Visste inte att det var Henrik som var exekutiv producent till serien!

Camilla · 8 months ago
Så fint och hemtrevligt ni gjort i huset!

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40