Lite blandat!

8 months ago

Lite blandat!

Magnolia träden står i full blom. Och LA är kallare än på länge! Nästan nere på 6-7 grader bara på nätterna. Och i helgen väntar riktig vinterstorm – vilket betyder regn.

Lite blandat!

Men vi har haft en rätt solig vecka… med friska vindar. Ja ni hör ju – jag har gått och blivit meteorolog. Det blir alla per automatik här denna tid på året.

Lite blandat!

Jag har sytt gardiner till vårt badrum i veckan också. I vanliga fall brukar min gulliga mamma hjälpa oss med sånt här. Men corona har ju tyvärr gjort att de inte kunnat komma hit någonting. Längtar ihjäl mig efter dom! Hoppas på att vaccinet ska göra det möjligt snart!

 

Lite blandat!

Åh – har jag visat denna fina? Jag fick den i julklapp av Harry! Han är mästare på 3D-rendering och gjort otroligt fina konstverk!

Lite blandat!

Malin & Ellie en dag…

Lite blandat!

Regnstövlar på! Redo för helgen och regnet!

Lite blandat!

Men också rätt redo för att spoona med chipsskålen.

Eva · 8 months ago
Blir alltid glad när det finns ett nytt inlägg! Tack!

Karin Bastin · 8 months ago
Tack själv!

Linda · 8 months ago
Samma här. Älskar att se blandade bilder från LA! :)

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40