Update walk in closet…

10 months ago

Update walk in closet…

Vi har en del jobb kvar inne i huset, annars jobbas det mestadels utomhus nu med gästhus, pool och landscaping. En sak som fortfarande jobbas på är min walk in closet. Vi älskade designen på den ursprungliga garderoben som är original från när huset byggdes och ville absolut behålla den intakt. Men samtidigt behövde jag mer utrymme… så just nu pågår bygget med detta.

Update walk in closet…

Till höger är original-delen. Den nya delen blir öppna hyllor för skor, väskor etc. Och i mitten byggs en liten vanity med en sk Hollywood-spegel. Hyllorna kommer ha olika djup på vänster och höger sida pga balkong-dörrarna.  De kommer mötas med en rundad vanity-topskiva – för att också få med de runda linjerna som gör orginal-delen så unik.

Update walk in closet…

Lite såhär med hyllorna på varsin sida av vanityn har jag tänkt…

Update walk in closet…
Update walk in closet…

Jennie · 10 months ago
Jeansen! Så snygga! Är det Frame och vilken modell?? Tack för en sååå härlig podd förresten! :)

Karin Bastin · 10 months ago
Det är Jeanerica modell Eiffeltower