I florida!

9 months ago

I Florida!

Vi lämnade vårt fina gamla hus innan vi kunde flytta in i det nya, så vi tillbringar ett par veckor i Florida! Så mysigt! Och det funkar perfekt med killarnas online-skola. I och med tidsskillnaden kan vi vara i havet hela förmiddagarna, och sen är det skola mellan tolv och fem. Och då kan vi hoppa i det underbara vattnet igen. Vi badar, letar snäckor, fiskar och myser. Och njuter av utsikten som är helt fantastisk. Och solnedgångarna som är alldeles för perfekta – oavsett väder!

I Florida!
I Florida!
I Florida!
I Florida!
I Florida!
I Florida!
Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40