En liten update!

2 weeks ago

En liten update!

Oj oj vad tiden går! Ellie fyllde 4 år förra helgen! Vår underbara lilla gullunge.

En liten update!

Finaste och godaste tårtan från Lina – bor ni i LA och saknar svensk-bakat ska ni kontakta henne!

En liten update!

Tårt-kalas hela helgen! Här kommer en lite mer amerikansk tårta…

En liten update!

Pappan var väldigt glad över sin butterkaka – från Lina på Swedcakes såklart.

En liten update!

Veckan innan hann vi med lite strandliv. Det är denna tid på året det är som härligast med strandlivet – havet är underbart att bada i nu!

En liten update!

Ellie har hälsat på i skolan ett par gånger! Denna vecka som börjar nu ska hon äntligen få gå tillbaka på halvtid. Så spännande! ÄVEN om det innebar väldigt mycket Covid-19 protokoll… ansiktsmasker är ett måste till exempel.

En liten update!

Vi har en guldgruva av gamla lampor i nya huset – som ingick i köket. Men behöver även köpa ett par nya… vi letar efter en fin till trappan till exempel. Det blir många vändor till olika affärer… här på Restoration Hardware.

En liten update!

Den här fina taklampan kommer vi ha i Ellies rum. Från Aerin Lauder.

En liten update!

Nedräkning till inflyttning – hoppas vi! Men ganska många veckor kvar troligtvis.

En liten update!

Uppe i min garderob…

En liten update!

Hemma i gamla huset. Det kommer bli svårt att lämna detta. Både denna utsikt och detta hus som vi älskar så mycket! Tio år har vi bott här – och varit med om så mycket.

En liten update!

Är äntligen igång med träning igen också. På tiden!

En liten update!

Finaste lilla 4-åringen med Buster.

En liten update!

Såhär lär vi spendera helgen. Det är galen värmebölja helgen lång… men mot slutet av nästa vecka hoppas vi på rimligare temperaturer. Utöver det måste jag verkligen lägga till att det är underbart att vara i LA igen. Jag älskar denna stad så mycket!

Sara · 2 weeks ago
Så spännande med flytt! Har ni sålt gamla huset?

Magdalena · 2 weeks ago
Underbara och fina bilder! Tack för att du visar! Ert nuvarande hus ser så fint ut, och jag förstår att det känns lite jobbigt att lämna det. Men att ni renoverar ett hus som passar er blir ju fantastiskt! Karin, er podd är otroligt bra! Hälsa Issa det också! Jag är glad att jag hittade den. Ni är genuina, härliga, vettiga och tar upp intressanta ämnen som både roar och berör. Tack för att ni gör det så bra! Kramar till er!

Malin · 2 weeks ago
Alltså era hus, de är underbara båda två. Ska bli så kul att följa er när ni bor in er i det nya. Har ni anlagt poolen själva i det nya eller fanns den sedan innan? Ser så ny och fin ut. Men lilla stumpan med sötaste munskyddet. Vad duktig hon är som behåller det på...... Har aldrig haft en munskydd på mig i hela mitt liv. Men det kommer kanske den dagen vi också har det i Sverige. Nu går ju smittan neråt som tur är och hoppas hoppas det kan förbli så. Denna värld börjar blir för konstig. Tack Karin för alla vackra LA bilder. Skönt ni har ert husprojekt att koncentrera er på.

Anna · 2 weeks ago
Är det utsikt i nya huset också?

Catarina · 2 weeks ago
Åh, förstår att det kommer att bli svårt att flytta från den utsikten (och det fina huset). Varför flyttar ni? För att få bättre område, större hus eller för att ni snubblade över något ni inte kunde motstå? Så härligt att följa er renovering, man behöver lite eskapism och vackra bilder nu när världen runt omkring svajar.

Linnéa · 2 weeks ago
Så otroligt roligt att följa ditt liv och framförallt er husrenovering! Vill veta allt! Har ni lyckats sälja ert nuvarande hus?

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40