Hemma i la igen!

1 month ago

Nu är vi tillbaka i LA igen efter en underbar sommar i Sverige! Älskar verkligen våra sommarmånader i Sverige med ö-liv, intensivt och mysigt häng med familj och vänner. Men älskar också att komma hem till vår LA-vardag. Även om det är väldigt stor skillnad på hur det nu är i LA vs Sverige… mer om detta i podden! Nu är vi i alla fall här! kram

Hemma i LA igen!
Hemma i LA igen!

Poolen lockade såklart!

Hemma i LA igen!

Mysigt att ligga jetlag-trött och tjuvlyssna på killarna.

Hemma i LA igen!
Hemma i LA igen!

Vi har också tittat förbi vårt nya hus… renoveringen rullar på! Här kan ni se fasaden på courtyarden nästan färdigställd.

Camilla · 1 month ago
Så himla fint det ser ut!

Karin Bastin · 1 month ago
Tack! kram

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40