Vågar knappt skriva det….

7 months ago

Vågar knappt skriva det….

Vi åker till Sverige imorrn för ett par veckor på ön… jag vågar knappt skriva det, för jag har knappt trott att vi skulle kunna åka. Men nu är vi alltså strax på väg. Det har varit bråda dagar nu inför. Här har vi Ellie på bygg-möte i nya huset. MÅNGA detaljer – stora och små som måste säkerställas… ja ni kan ju föreställa er.

Vågar knappt skriva det….

Ser den här bilden och minns knappt att det var såhär jag började dagen. Kl 08 spelade jag och Issa in nästa veckas podd.

Vågar knappt skriva det….

Där är hon! Redan i Sverige…

Vågar knappt skriva det….

Jag fick med mig hela familjen på veckans träningspass.

Vågar knappt skriva det….

Och idag bjöds vi på en otroligt härlig middag! Våra kompisar har en cateringfirma och detta är deras nya koncept Shinding foods. Love it.

Vågar knappt skriva det….

Yum!

Vågar knappt skriva det….

Nadia · 7 months ago
Åh vad roligt att ni kommer iväg till Sverige!

Pernilla · 7 months ago
Så kul att ni kommer iväg, hur gör ni med karantän När ni kommer åter till US ? Vi är i valet och kvalet om att åka hem Också? -Snälla hör av dej!

Lisa · 7 months ago
Vad härligt för er!

Anna · 7 months ago
Din blogg är så mysig!

Rebecca B · 7 months ago
Jag instämme rmed Pernilla! Hur resonerar ni med att riskera att smitta de som är i riskgrupp osv? Obs no shaming, är bara nyfiken! Vill inget hellre än att åka hem en sväng. Så kul att ni kommer iväg, hur gör ni med karantän osv? Försäkringar OM ni mot förmodan blir sjuka? Vi är i valet och kvalet om att åka hem också? Please låt oss veta hur ni resonerar. Är så avis! Kramar från SF!

Maria · 7 months ago
Så nyfiken på hur det är på planet och på flygplatserna. Berätta gärna!

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40