Sommarlov!

7 months ago

Sommarlov!

Nu är det officiellt sommarlov för alla barnen. Caesars första dag var idag. Gullkorven.

Sommarlov!

Åh här ligger Harry och Buster.

Sommarlov!

Min frisör Barbara kom och gjorde hembesök. Sån lyx! En. del salonger har öppnat igen, men inte alla…

Sommarlov!

Barbara var gullig nog att fixa till även Ellie – efter att jag varit där och klippt för ett par veckor sen.

Sommarlov!

Nytt hår! Skönt!

 

Emma · 7 months ago
Hej Karin! Jag älskar din och Isabelles podd! Undrar om ni skulle vilja prata lite om hur det är att bo långt ifrån föräldrar och familj? Jag bor bara 3,5 timmar bort från mina föräldrar men tycker det känns superjobbigt med avståndet nu när jag väntar mitt första barn. Du verkar trots avståndet ha en så fin relation till dina föräldrar så jag tänkte att du kanske har några tips? Stor kram!!

Karin Bastin · 7 months ago
Oh herregud. Det är jättejobbigt! Men man vänjer sig med tiden. OCH vi facetimar eller pratar dagligen, och har en ständigt pågående text-tråd med bilder och prat. Och när vi ses så ses vi under längre perioder. Men självklart längtar jag så efter dom när vi inte ses... Ditt avstånd kommer nog inte vara så problematiskt! kram och lycka till!

Emma · 7 months ago
Tusen tack för svar! Då känns det ändå rätt hoppfullt! Stor kram!

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40