Vardag i det onormala…

8 months ago

Vardag i det onormala…

På något sätt så rullar ju ändå vardagen på i det onormala. Allt rullar på. Och vi är helt ok. Det enda lilla molnet är väl vår osäkerhet kring om vi kommer till Sverige eller inte i sommar. Det är såklart det enda vi vill… och vi hoppas så på att det ska lösa sig. Men vi får se. Fram tills dess är det vardag här. Vi sysslar mest med renovering såklart. Här är Ellie med på ett besök i huset – jag har precis klippt av hennes hår. Inte helt lätt att klipp en 3,5-åring. Men jag tycker det blev fint till slut!

Vardag i det onormala…

LA är som vackrast såhär på våren. Det är så grönt! Och allt blommar! Och detta – vårt vackra träd på framsidan. Oh vad jag kommer sakna det.

Vardag i det onormala…

Varje vecka poddar vi. Jag och Issa. Veckans podd kan ni lyssna på här. 

Vardag i det onormala…

Det är väldigt många beslut som ska fattas varje vecka. Färg på fasad, färg på grus, val av kranar i något av badrummen, eller köket, eller val av golv. Denna vecka blev det klart att vi kör på detta golv till köket! Kommer bli så fint!

Vardag i det onormala…

Ett glas gott rosé tillsammans med Mona i veckan. Väldigt mysigt!

Vardag i det onormala…

Så stolt över mig själv att jag lyckas få till två träningspass per vecka med Cody!

Vardag i det onormala…

Fredagen tillbringade vi i Malibu på beachen.

Vardag i det onormala…

Så härligt!

Vardag i det onormala…

TP med hela gänget får inviga helgen!

Anneli · 8 months ago
Hej! Var är din fina bikini från? :)

Karin Bastin · 8 months ago
Marysia! kram

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40