Sista veckan i maj…

8 months ago

I vanliga fall – de senaste 10 åren – brukar vi åka till Sverige denna vecka. I år har vi inte ens vetat om vi kommer till Sverige denna sommar… det vet vi såklart fortfarande inte. Men vi letar efter biljetter och hopppas vi kan åka inom ett par veckor. Buster utan tratt då får vi hoppas…

Sista veckan i maj…
Sista veckan i maj…

Vårt badrum i nya huset… vi öppnade upp taken både i vårt badrum och vårt sovrum…

Sista veckan i maj…

Det här är bakom köket – här ska vi anlägga en köksträdgård.

Sista veckan i maj…
Sista veckan i maj…

Mina fina Eden-rosor…

 

Sista veckan i maj…

Igår firade vi barnen som varit så duktiga i skolan detta år… inte lätt tid för dessa små alltså.

Sista veckan i maj…

Alltså denna person… oklart vad han sysslar med. Men alltid underhållande!

Sista veckan i maj…

Och mys senare på kvällen. Trevlig helg på er!

Malin · 8 months ago
Åh vilken underbar fontän ni har bakom köket. För visst är det en fontän? Det kommer att bli fantastiskt med en köksträdgård. Det krävs ett ordentligt bevattningssystem va? Tänker på det varma klimatet, finns så mycket som man kan förbereda innan man satt igång med just med bevattning så det inte blir så krävande. Tack för er podd från verkliga livet. Du och Issa är underbara ihop.

MC · 8 months ago
Gud jag vill köpa en kaftan och komma och hälsa på och strosa omkring där. Huset är, och kommer bli, fantastiskt!! Älskar din smak och du verkar så duktig på att knyta ihop det. Det är verkligen speciella tider, och tror att det är svårt för oss i Sverige att förstå som dels har så pass mycket frihet nu under covid och dels inte förstår vidden av rasismen i usa.

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40