Pool inspiration

3 months ago

Pool inspiration

Som jag sagt förut så är det mycket googlande dessa dagar… i och med renovering. Vi renoverar ju ett helt hus, bygger nytt kök och 4 badrum. Och gör en helt ny tomt OCH pool. Så mycket googlande av pooler blir det. Vi vill att man ska känna det som att poolen alltid funnits där. Vi kommer ha en rektangulär variant, och håller på och tittar på vilken typ av kant/ inramning vi ska satsa på. Det får inte kännas modernt, och det måste hänga ihop med husets stil. Det kommer bli någon sorts sten variant och lite lite  upphöjd – det kommer vara gräs runtomkring,och för att slippa gräsklipp som åker ner i poolen behöver kanten upp ett par centimeter. Lite fina bilder nedan… både såna vi inspireras av och några som bara är fina! Trevlig helg på er!

Pool inspiration
Pool inspiration
Pool inspiration
Pool inspiration
Pool inspiration
Pool inspiration
Pool inspiration
Pool inspiration
Pool inspiration
Pool inspiration
Pool inspiration
Pool inspiration

Malin · 3 months ago
Wow så många fina pooler det finns.... jag fastnade direkt för 3:e bilden uppifrån. Såg mjuk och fin ut men samtidigt gedigen. Alltså ert hus kommer att vinna pris för den mest respektfulla renovering. Ni har otrolig blick för detaljer. WOW WOW WOW.

Karin Bastin · 3 months ago
Jag håller med Malin! Den poolen är från en ranch i Ojai. Naturlig och gedigen! Kram

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40