Lyx att få vara ute…

2 months ago

Lyx att få vara ute…

De två sista dagarna har jag tagit med barnen på upptäcksfärd i nya kvarter. Vi har haft det så mysigt! Promenerat, cyklat och scootrat runt. Då och då har vi stött på andra människor – man vinkar och säger hej. OCH håller superdistans. Men gud vilken energi-kick det är att få röra sig ute. Som läget ser ut nu runt i världen är det inget vi tar för givet. Så himla mysigt att gå runt och kolla på fina hus, våriga rabatter och träd och buskar som blommar. Hopp i luften trots allt! Kram till er alla som kämpar på därute i världen!

Lyx att få vara ute…
Lyx att få vara ute…
Lyx att få vara ute…
Lyx att få vara ute…
Lyx att få vara ute…
Lyx att få vara ute…
Lyx att få vara ute…
Lyx att få vara ute…
Lyx att få vara ute…
Lyx att få vara ute…
Lyx att få vara ute…
Lyx att få vara ute…
Lyx att få vara ute…

Emmelie · 2 months ago
Så mysiga kvarter! Skulle älska att strosa runt där och samla inspiration. Tack för att du delar med dig av detta. Det lyser upp den annars ganska deppiga stämningen just nu. Kram

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40