Lite blandade bilder…

2 months ago

Lite blandade bilder…

Vi jobbar vidare på social distansering. Här i LA råder ju nu shelter in place som det kallas. Vilket innebär att man för det mesta är hemma kanske, men man kan också spendera tid ute i naturen. På hajk, promenad eller som vi gjorde häromdagen. Klättrade lite i Vasques rocks.

Lite blandade bilder…

Så himla fint landskap där. Och barnen tycker det är så kul att klättra. Och man får tankarna på annat håll en stund. Det går ju inte att låtsas som något annat än att man är minst sagt riktigt orolig inför vad som håller på att hända.

Lite blandade bilder…
Lite blandade bilder…

Vi hade första sol-helgen på länge och hängde en hel del vid poolen. Det går verkligen ingen nöd på oss. Men jag oroar mig sjukt mycket för hur det ska gå med allt.

Lite blandade bilder…

Ellie posar som mamma.

Lite blandade bilder…

Påskpyntet har åkt fram. Och Ellie är nog lite som jag… ju mer desto bättre. Här visar hon mormor och sen farmor hur hon och jag pyntat via FaceTime på sin iPad.

Lite blandade bilder…

Många såna här mysiga stunder blir det också. Ta hand om er själva och varandra. Puss & Kram

Nadia · 2 months ago
Ser härligt ut ändå i allt elände. Man får glädjas åt det man har och ta en dag i taget. Och skratta ibland! Tack för fina bilder!

Moa · 2 months ago
Hej Karin, Ville gå tillbaka och kika i ditt arkiv för lite härlig LA-pepp men av någon anledning vill inte bilder ladda utan det är bara text... Kanske är det på banan snart?! Tack för härligaste bloggen (och podden, och Instagram... ;-))

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40