Hemmaliv!

2 months ago

Hemmaliv!

Så vi är nu alltså inne på dag 6 av hemmaliv. Och just som jag skriver detta sjunger Caesar på en låt med refrängen “You all are gonna make me lose my mind”. Så sjukt men har han alltså gått och blivit tankeläsare…?
Hursomhelst, vi är inne på dag 6 hemma tillsammans… med så lite tid ute på stan som möjligt. Vi åker till affären någon gång ibland, men är hemma 99 procent av tiden. Det är mysigt. Och jag är rätt övertygad om att det är viktigt att vi lever på detta sätt nu ett tag framöver.

Hemmaliv!

En promenad då och då får vi in!

Hemmaliv!

Ellie har gjort sitt passion project – om snö! Det skulle presenteras i skolan nästa vecka, nu kanske hon kan presentera den i google hangouts med klassen…

Hemmaliv!

Caesars lilla skol-kontor inne på biblioteket.

Hemmaliv!

Harry jobbar på inne på sitt rum. Jag är imponerad både av barnen och av de sjukt engagerade lärarna som så snabbt anpassar sig efter rådande omständigheter. Otroligt!

Hemmaliv!

Nu ser det ut som att solen lyser här hela tiden… så är det inte. Sjukt nog har det regnat i nästan 2 veckor.

Hemmaliv!

Mitt podd-kontor för dagen, i gästhuset.

Hemmaliv!

Nu ses vi alltså såhär ett tag framöver och inte i RL.

Hemmaliv!

Och här sitter jag nu. Med dator i knät framför brasa. Det går INGEN nöd på oss. Jag hoppas att ni tar hand om varandra!
Puss och Kram

Emma · 2 months ago
Ni har det så fint! <3

Karin Bastin · 2 months ago
Tack! Kram

Frida · 2 months ago
Var kommer den fina lampan ifrån på översta bilden?

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40