En vecka i mars

3 months ago

En vecka i mars

Det är bråda dagar… Vi har alltså köpt nytt hus, och ska sälja vårt nuvarande. Senaste veckorna har varje vaken sekund gått till detta projekt.Och oro för Corona och världen i stort… Men har också lyckats pressa in lite annat. Ett besök hos frisören för barnen. Ellie älskar att gå till frissan. Är det kanske klubban man får efter, som hon är ute efter?

En vecka i mars

Jag och Henrik hade möte med arkitekten som ska hjälpa oss med ritningarna på lite av det vi ska göra om i nya huset. Bilder kommer snart på detta spännande projekt!

En vecka i mars

Henrik fyllde år! Det firades med Prinsesstårta OCH Buttekaka.

En vecka i mars

Det var Princess-week i Ellies klass förra veckan. Gulligt! Många av killarna var också prinsessor, och älskade att svassa runt i små prinsessklänningar!

En vecka i mars

Buster fick också en klippning.

En vecka i mars

Vi firade Issa som fyllde år i söndags med en härlig lunch på ett Korean BBQ-ställe.

En vecka i mars

Många sömnlösa nätter blir det med oro för Corona, världstillståndet och försäljning och flytt. Men man får ta en dag i taget…

En vecka i mars

Harry var hemma i måndags då skolan hade planeringsdag. Samtidigt passade de på att testa online-undervisning hemifrån. Om det skulle bli så att skolorna här stänger.

En vecka i mars

Vi var och hälsade på Henrik på jobbet och gjorde lite ärenden på stan också. Det är väldigt mysigt att få tid att hänga med barnen på tu man hand.

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40