Skymning i la

7 months ago

Skymning i LA

Onsdag kväll och skymning. Kan faktiskt aldrig se mig mätt på LA i skymning. Även efter 10 år här! Veckan har varit galet busy. Vi har fullt upp med en miljon saker med barnen, skolor, efter-aktiviteter och annat. Onsdagen avslutades på The YMCA – en institution i USA-sammanhang. Jag älskar detta ställe. Funderar lite på vad en svensk motsvarighet skulle vara men kan inte komma på riktigt. The Y som det kallas är en sport-facilitet där man kan göra allt från att gymma, lyfta vikter, gå på ett cirkelpass, spela basket, simma, gå på tae kwondo eller dans. Allt under ett tak – för hela familjen. Perfekt ju! Caesar börjar på basket där, Harry på tae kwondo och jag och Henrik ska gymma. Ja ni hör ju – det är medelåldern som talar!

Ulrika · 7 months ago
KFUM ;)

C · 7 months ago
Så fint!

Kia · 7 months ago
Låter ju jättebra med The Y.Förstår att det måste vara så mysigt att sitta där i den så fina utegruppen och kura skymning kanske med ett glas vitt tom.Fint !

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40