Bakom bilden…

1 year ago

Jag älskar foton, och älskar att ta foton. Gärna för många. När jag skulle lämna in min dator på reparation sist visade killen bakom disken min hårddisk för en kollega – och ingen av dem hade någonsin sett så många bilder i en dator.

Jag gillar också att få foton som jag själv är med på. Vilket kräver samarbete från resten av gänget. Jag kör ju självutlösare ibland, och tvingar också ofta andra familjemedlemmar att hjälpa till. På nyårsafton ville jag verkligen få till en bild med hela gänget.

Låt mig presentera en liten behind the scenes. På bilden ovan har jag just råkat trampa Henrik på handen med min klacksko. Inte jättebra stämning…

Ni som har 3-åringar vet att de inte är helt lätta att få att fastna på bild.

10- och 12-åringar är också trubbel. Särskilt den ena.

VARJE gång han är på bild lyckas han få till en grimas.

3-åring har problem med hårband.

Mannen har precis fått en Manolo-klack på handen.

Toppen-stämning.

Men vi är väl proffs ändå?

Det här gänget lyckades ändå på första försöket.

Ulrica · 1 year ago
Underbar bildkavalkad! Sådär som det är, livet. Med barn. Med man. Med människor. Hahaha, ni är så fina! God fortsättning och nytt decennium! Hoppas att vi får följa er även under 20-talet.

Ann · 1 year ago
Rolig "behind the scenes"! :) Det blev ju en bra bild till slut (fast de andra är ju också bra, men på ett annat sätt. :D )

Suzanna · 1 year ago
Haha, åååh Karin du är så rolig och härlig! :D saknar att höra dig podda!

Veronica · 1 year ago
Hahaha! Vad bjussigt att bjuda på det, hög igenkänningsfaktor!

Camilla · 1 year ago
Så mysiga bilder! Saknar också ditt poddande. Sen måste jag säga att du blivit så skitsnygg i håret!!

Isabella · 1 year ago
Saknar dig i poddformat! Please come back!

Anna · 1 year ago
Haha jag brukar ge upp innan jag får till en bra bild! Bra kämpat!

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40