Nedräkningen…

1 year ago

Nedräkningen till jullovet började ju redan efter Halloween egentligen, men det är nu det verkligen närmar sig. Vi har ett par dagar skola kvar, med olika uppträdanden och annat. Igår var vi och kollade på Harrys presentation av ett specialprojekt. Han var så duktig! Och senare i veckan har vi Ellie och Caesars shower.

Ellie övar inför sin performance på fredag.

Tidigare i veckan fick vi tag på lite snö! Sjukt va… en av våra grannar är YouTuber och hade tagit in ett lass med snö. Caesar var där på en nanosekund med en fryslåda och lånade lite snö för att kunna göra en liten snögubbe. Lyckan över lite snö är så himla härlig att se!

Kallt har vi också. Fuskpälsen har åkt på.

Våra hus-Elfs busar på…

Mysiga familjemiddagar.

Storhandling av svenska julfavoriter i Santa Monica tack vare Cirpa! Sån räddning!

När Harry rycker ut och assisterar Elfen…

Karin · 1 year ago
Du får ju skriva ut vilken youtuber, man blir ju nyfiken är det David dobrik?????

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40