Lilla bersån

1 year ago

Mamma och pappa är såna små arbetsmyror… jag har varit krasslig och de har kört full service med allt från barnpassning, allmänt fix av trasiga saker, matlagning etc. Och ett riktigt fint projekt är pysselrummet bakom köket. Mamma har klätt om dynorna och målat bord och bänkar. Så fint! Det blev en grön liten köks-berså! Passar så fint ihop med Oscar de la Renta-tapeten som tidigare känts lite mismatched.

Sofia · 1 year ago
Vilka underbara föräldrar du har!

Carola · 1 year ago
Så drömmigt

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40