Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Måndag mitt i mammaledigheten | October 18, 2021 | The Way We Play

Måndag mitt i mammaledigheten

10 months ago

Det är måndag och jag försöker ta tag i grejer. Jag vet att jag inte är så aktiv här inne. Jag har egentligen mycket jag skulle vilja posta, tipsa om och dela. Ska bara försöka hinna! Tråkig ursäkt men tänker att jag ju tittar in ibland och det får räcka just nu. Har börjat jobba pyttelite också. Så just nu är det en skön blandning av vab, jobb och ja en hel del vab. Men vi kämpar på och jag försöker njuta av min ledighet med Gaia så fort jag har chansen.

Måndag mitt i mammaledigheten
Måndag mitt i mammaledigheten

Det här krispiga höstljuset gör mig så lycklig.

Måndag mitt i mammaledigheten

Har fyllt på båda tjejernas garderober med ullplagg från danska Dilling.

Måndag mitt i mammaledigheten

Så himla fin färgskala och detaljer. Tycker det känns så tryggt med 100% ull som understa leder till de små.

Måndag mitt i mammaledigheten

En 6 månader Gaia <3

Måndag mitt i mammaledigheten

Flowery är fortfarande med här hemma!

Måndag mitt i mammaledigheten

Älskar Flowerys buketter nu. Det är så många olika typer av blommor så jag delar alltid upp i små buketter och sprider ut här hemma.

Måndag mitt i mammaledigheten

Olivia · 10 months ago
Så roligt att du bloggar mer igen :) Kan du inte tipsa lite om heminredning, ex varifrån är de fina kaffekopparna och de fina ljusstakarna i fönstret? Tycker ni har så fint hemma! Kram

Sara · 10 months ago
Snälla smällar berätta - vad har ni för fin ljusbeige/bruten vit färg på väggarna?

Therese · 10 months ago
Å h vilken fin färg å gardiner, vart har du köpt de? Mvh Theresé

Julia Stridh · 10 months ago
Tack! Det är tyg från Astrid och så har vi sytt upp dom hos My Window

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.