Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Tillbaka! | August 30, 2021 | The Way We Play

Tillbaka!

1 year ago

Tillbaka!

Hej från mig! Jag är tillbaka! Det har varit sommar, vi har flängt runt i Sverige och jag har unnat mig att bara vara och inte hålla på så mycket med skärmar. Gaia är 5 månader nu och jag njuter av min bebis. Vill stanna tiden i vanlig ordning. Ska göra en recap från sommaren inom kort.

Kim · 1 year ago
Hoppas på massa inlägg! Gärna mode! :) välkommen tillbaka

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.