Stylingguide med boob design

3 years ago

Stylingguide med Boob Design

I samarbete med Boob Design – I detta inlägg ska jag visa er hur jag stylar mina favoriter ur deras vår/sommar-kollektion. Ni får även en fin rabattkod!

Alla fina bilder är fotograferade av Mira Wickman

Under min första graviditet blev jag introducerad till Boob Designs kläder som sedan blev de enda kläder jag bar som gravid- och amningsplagg, uppblandat med “vanliga” plagg då. Första plagget jag testade var deras once-on-never-off-tights, det är ett par helt vanliga svarta tights men materialet är otroligt lent och skönt och passformen är perfekt. Blev så lycklig när jag min andra graviditet fick kliva i dom igen och jag minns hur jag bar dom länge efter förlossningen då de är så mjuka och snälla mot kroppen. Exakt det vi behöver då.

Har burit deras amnings-BHar och de finns så många olika bra modeller. Jag använde Fast Food Bra första tiden och sen mot slutet kunde jag inte bära något annat än den bekväma BHn 24/7. Som jag sen aldrig slutade använda.

Det jag tycker mest om med deras kläder är att det är tydligt att deras designteam har jobbat hårt och länge med att det ska vara bekvämt OCH snyggt. Designen är enkel, stilren och många plagg är i stil med vad jag använder annars. Nummer två är att alla plagg ju går att använda både under graviditeten och amningstiden. Hållbarhet i både material och funktion!

Stylingguide med Boob Design

Once-on-never-off Cropped Pants är mjuka och bekväma och ger benen så fin form. Snyggt att styla med kavaj och sneakers.

Jag ska bjuda på ett litet treat från mig och Boob Design, en rabattkod: JULIA – Anges i kassan och ger 20%rabatt på alla fullprisvaror. Koden är giltlig 7 april – 30 april.

Stylingguide med Boob Design
Stylingguide med Boob Design
Stylingguide med Boob Design

Krispiga skjortor! Mitt favoritplagg året runt. Boob gör två olika modeller, Duo shirt och Duo shirtdress, som är ultimata både under graviditet och tekniskt sett väldigt genomtänkta för en smidig amning. Går att styla på olika sätt då man kan knyta den runt midjan och samtidigt ha tyg kvar över kroppen.

Stylingguide med Boob Design
Stylingguide med Boob Design
Stylingguide med Boob Design

Klänningen Signe! Älskar denna modell och hur den följer kroppen. Finns ingen gång jag trivs såhär bra i tighta kroppsnära plagg som när jag är gravid.

Stylingguide med Boob Design

Fint att styla med en stor kavaj över!

Stylingguide med Boob Design
Stylingguide med Boob Design
Stylingguide med Boob Design

Lounge-set! detta set har hängt med mig nu i slutet. Tycker de vida byxorna och den tighta överdelen ger en fin form. Kommer absolut bära detta sen under amningen då topen är väl genomtänkt med smart amningsfunktion.

Stylingguide med Boob Design
Stylingguide med Boob Design
Stylingguide med Boob Design
Stylingguide med Boob Design

En grå t-shirt. Mitt absoluta favoritplagg och fint att denna modell har volym med ett fint fall. Den har en lucka fram vilken verkligen underlättar så man inte behöver dra upp hela t-shirten för att amma.

Stylingguide med Boob Design
Stylingguide med Boob Design
Stylingguide med Boob Design
Stylingguide med Boob Design

Även den rymliga svarta t-shirten, ”The-shirt oversized” , är en favorit och ett plagg måste ha i min garderob, kommer bära den med cykelbyxorna i vår. Och BH:arna! Önskar alla har möjlighet att testa. En helt annan nivå!

Stylingguide med Boob Design

BFF sweatshirt, denna typen av tröja bär jag jämt annars så den passar perfekt in i min garderob.

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.