Hej från bubblan

6 months ago

Hej från bubblan

Hej!

Jag har fått min bebis nu. Vår andra. Ofattbart och helt underbart. Jag vill bara stanna här i bubblan. Allt har gått bra, hon är ljuvlig och jag kan inte få nog. Vill dela med mig av min förlossning och första tid med er men ska bara få tid att samla ihop allt. Allt som hänt på så kort tid. Lyckan, smärtan, det fina och svåra med att bli fyra. Jag återkommer.

Hej från bubblan

Hon heter Gaia, här bara några dagar gammal.

Hej från bubblan
Hej från bubblan

Hon påminner lite om Bennie i utseendet men är också helt sin egen. Ljusare, större och annan näsa.

Hej från bubblan
Hej från bubblan

Vill som sagt bara stanna här i vår lilla bubbla.

Hej från bubblan

Systrar

Hej från bubblan

Hörs snart igen! <3

Moa · 6 months ago
Så underbart Julia, stort grattis❣️

Ulrika · 6 months ago
Kärleken mellan syskon det starkaste! Varmaste gratulationer Jag har lyckan, den ofantliga, att ha fött o fått fem döttrar, svindlande. Sen finns bara fyra utanför hjärtegropen , men livet ändå.

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.