Veckans stylingguide: kavajen

3 years ago

I helgen bar jag en grövre kavaj istället för jacka. Jag var ute ganska kort tid så det funkade temperaturmässigt. Vi är inte riktigt där än, men snart!

Veckans stylingguide: kavajen
Veckans stylingguide: kavajen

Kavajen jag har på bild kommer från Arket

Att investera i en grövre kavaj är ett väldigt bra val då det går att bära den i många situationer. Kavajen går att klä ner och använda till vardags, på jobbet, över en fin klänning på middag eller fest osv. Just nu är jag så sugen på denna look: kavaj, t-shirt och tygsko! Sobra toner men som piggas upp av knalliga naglar och läppar. Vår!

Veckans stylingguide: kavajen

Kavaj, Isabel Marant Ètoile T-shirt, Baum und Pferdgarten Jeans, Stories Örhängen, Blue Billie Nagellack, Depend Läppstift, Gucci Beauty Väska, Stand Studio Skor, Converse

Amanda · 3 years ago
Hej! Gud vad snyggt!! Vilken storlek bär du i Arket-kavajen? Om man ligger mellan två storlekar, skulle du då rekommendera att välja den större eller den mindre? Kram!

Julia Stridh · 3 years ago
Kul du gillar! Jag skull säga gå upp en strl. Jag gjorde det och gillar att den är lite bred i axlarna och lös även kroppen. Fint med stickad tröja under nu när det fortfarande är kallt ute. Kram Julia

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.