Marimekko <3 twwp

3 years ago

Hade en fin liten pratsund med TWWP och Marimekko. Ni kan läsa här

Mira plåtade fina bilder hemma hos oss.

Jag var i vecka 35 när vi gjorde detta. Idag är jag i vecka 38 och det är så stor skillnad på hur jag mår. Några veckor gör sån extrem skillnad såhär på slutet. Var något piggare på bilderna nedan om man säger så. Nu börjar jag bli tung och har svårt att röra mig. Känner mig ändå pigg i huvudet fortfarande vilket är bra, har en hel del som behöver fixas innan som har med bebisen att göra. Typ tvätta små små bebiskläder och allmänt förbereda hemmet för en liten person till.

Marimekko <3 TWWP
Marimekko <3 TWWP
Marimekko <3 TWWP
Marimekko <3 TWWP
Marimekko <3 TWWP
Marimekko <3 TWWP
Marimekko <3 TWWP
Marimekko <3 TWWP
Marimekko <3 TWWP
Marimekko <3 TWWP
Marimekko <3 TWWP
Marimekko <3 TWWP
Marimekko <3 TWWP
Marimekko <3 TWWP

Sofia · 3 years ago
Var kommer den fina röda stolen från?

Julia Stridh · 3 years ago
Den har vi köpt på auktion och den kommer ursprungligen från Charles & Ray Eames för varumärket Vitra.

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.