Blandat från mobilen

3 years ago

Här kommer bildregn på saker som hänt senaste tiden. Ja det händer ju inte extremt mycket i mitt liv. Går i väntans tider, jobbar lite, avslutar grejer och försöker tvätta lite mini-kläder för att förbereda. Är i Vecka 39 och känner mig redo!

Blandat från mobilen

Ljuset som badar i vårt hem nu. vet inte om det är för att det är första gången jag får uppleva vårsolen i detta hem eller om det bara är såhär pirrigt varje år? Blir så lycklig av detta.

Blandat från mobilen

Och av våra nya stolar som kom igår.

Blandat från mobilen

Från Nordiska Galleriet och vi letade och klurade länge. Slutade med trä och läder. Inte helt småbarnsvänligt men vi tog ett beslut om att det inte får spela någon roll här.

Blandat från mobilen

Vi har sån beslutsångest kring vårat matbord. Hade tänkt att byta ut det till något nättare/grundare men när stolarna kom på plats så insåg vi att det är så fint ihop. Teak och ek. Nästan lite för bra kanske? A vi får känna in lite. Är ev sugen på ett ovalt bord som är 70 cm brett för det har Ilse Crawford sagt är det ultimata måttet för att få fina samtal över bordet på middagar.

Blandat från mobilen

Jag hade en plåtning här hemma med Mira och preppade med blommor.

Blandat från mobilen

Bla från Flowery såklart!

Blandat från mobilen

Försöker alltid dutta in lite kvistar i badrummet när jag har blommor hemma.

Blandat från mobilen
Blandat från mobilen
Blandat från mobilen

Mira tog lite bts-bilder på mig.

Blandat från mobilen

Den här känningen från Otherstories har jag älskat hela denna graviditet. Så mjuk och stretching och blir finare på ju mer magen växer. Tight, svart, stickat har varit det jag trivs bäst i.

Blandat från mobilen
Blandat från mobilen

Magen! Min hemmastil är mest tights och collegetröja.

Blandat från mobilen

Eller detta sköna set från Boob

Isabella · 3 years ago
Behåll bordet, tycker det är fantastiskt! Mina ögon fastnar alltid vid det i dina bilder! En fråga/önskeinlägg på inredningstemat, har du tips på fina skrivbord? Nu när man helt plötsligt ska göra plats för en arbetsplats i hemmet känner jag att jag helst vill ha ett riktigt fint skrivbord som passar med resten av hemmet. Vad skulle du kombinera med en Sjuan 3117 i Walnut leather? Tack!!

Julia Stridh · 3 years ago
Hej! Tack för input kring bordet. Ja, i nuläget har vi svårt att släppa det. Vilken tajming! Vi letar skrivbord till vårt gästrum där vi vill kunna sitta och jobba. Har en del tankar så du kan räkna med ett inlägg inom kort. Kul!

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.