Veckans styling: trench

3 years ago

Nu är vårsuget starkt! Och för mig nedräkning till att äntligen kunna gå i någorlunda vanliga plagg (ej gravidtights + dunjacka som inte går att stänga). Längtar! Vill möta våren och se ut såhär i alla fall. Trenchen är med oss ännu en säsong och jag har hittat flera fina. Tycker denna från Stories ser extra fin ut! Gillar denna look med basplagg med detaljer. Som en färgstark väska, detaljer på blusen eller skjortan, starka läppar, vidare jeans ihop med rock och smala skor osv. Solisarna är en favorit för mig, har denna modell i brunt och älskar den. Alla är snygga i denna båge, tips gå och testa bara.

Veckans styling: Trench

Trench, Stories Blus, Ganni Jeans, Arket Skor, Toteme Örhängen, All Blues Väska, Bottega Veneta Läppstift, RMS Parfym, Tom Ford Solglasögon “Rio”, Nividas

Här kommer tips på fler trenchcoats jag sett som jag verkligen gillar:

Veckans styling: Trench
Veckans styling: Trench
Veckans styling: Trench
Veckans styling: Trench
Veckans styling: Trench
Veckans styling: Trench
Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.