Blandat från mobilen

2 months ago

Ett litet svep från förra veckan och helgen.

Blandat från mobilen

Hade gänget från The Way We Play här hemma för två roliga projekt som kommer snart. Duktiga Mira plåtade. Kul med lite bilder på mig med magen (i vecka 35 som jag var i förra veckan). Har extremt lite bilder på mig denna graviditet, så känns bra att det dokumenterats på lite olika sätt nu. Ni får se mer snart!

Blandat från mobilen

Grå stretchig jätteskön klänning från Stories – i butik snart!

Blandat från mobilen

Örhängen, också från Stories.

Blandat från mobilen

Vår säng attackerad med massor av fina vårkläder.

Blandat från mobilen

Älskar dom här enkla ringarna från Bottega.

Blandat från mobilen
Blandat från mobilen

Har bytt ut dunjacka och obekväma vinterskor till mer rörliga plagg. Så skönt!

Blandat från mobilen

Har fått pussa på min lilla systerson Charlie. Gud va mysigt och stort det är att få se sin syster som nybliven mamma. Så mycket känslor första gången vi sågs när han var helt nykläckt. Nu är han snart 6 mån.

Blandat från mobilen

Hade barnvakt i helgen och var på lunchdejt med min kille. Vi åt massor av kyckling på The Bird på Söder. Gott! och starka sås till vilket uppskattades. Vi har fortfarande nedsatt smak efter en omgång Corona för ett tag sedan. Samt antikroppar så därför vi vågar oss ut på stan.

Blandat från mobilen

Vet inte om jag riktigt haft cravings som gravid. Mer en känsla av att det är gott att äta ofta och extra hunger. Till en början de första veckorna när jag mådde illa funkade inte något men nu njuter jag av allt jag kan. Som smakar något då… Är tokig i citrus av alla dess slag. Äter extrema mängde blodapelsin. På morgonen till frukost med syrlig grekisk yoghurt, hasselnötssmör, nötter, kokkos osv. Får inte nog av det. Även extrema mängder juice och ett rökigt typ Earl Grey-te från Sibyllans. Var beroende av det förra graviditeten också. Vaknar liksom och längtar efter min kopp te. Så antar det är någon typ av craving.

Blandat från mobilen

Ny gravidvänlig tröja från Boob. Så fina ränder! Klassisk. Den har även en amningslucka mitt på så perfekt att även ha sen.

Blandat från mobilen

Även utställda byxor från Boob. Så skönt att variera lite och inte bara gå i tights. Dom är så extremt bekväma.

Blandat från mobilen
Blandat från mobilen

Bennie! Så svårt att fånga henne på bild nu men ibland går det.

Blandat från mobilen

Stilleben i vårt fönster. Ny fin högtalare från Marshall – den är perfekt att ha hemma som extra högtalare som går att flytta runt mellan rummen. Och sen ta med ut i våren!

Så glad för vår nya staty. Jag har letat i år efter exakt denna utan resultat. Vi hade en sån i mitt barndomshem och jag älskade den. Mamma rensade ut den och vet inte var den tog vägen. Så plötsligt en dag hade Gustav hittat en likadan på tradera som jag fick köpa av honom. Så glad för det!

Blommorna är leftovers från en Flowery-bukett. Så bra att sprida ut buketterna på olika platser i lägenheten.

Blandat från mobilen

Indra · 2 months ago
Hejhej! Var är er fina matta från? Är den lite gul eller mer beige? Ni bor så fint! Kram.

Julia Stridh · 2 months ago
Hej! Tack, vad glad jag blir att du tycker det. Mattan kommer från Rug Vista och den heter Handloom fringes - Beige. Skulle verkligen säga att färgen är varm jordig beige. Inte så gul.

Hanna · 2 months ago
Hej! Vart är den fina gula koppen ifrån?

Julia Stridh · 2 months ago
Har köpt den på Tambur och den kommer från NICOLA FASANO. Älskar den! Håller kaffet varmt i koppen länge :)

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.