Veckans styling

3 years ago

Nu ser jag fram emot torr och slaskfri asfalt. Plusgrader! Här är en gravidanpassad look jag kommer köra på så fort tygskor är tillåtet. Längtar! Bär inte så mycket andra plagg än tights eller mjukisar just nu och då kan det vara fint att liva upp med en skjorta upptill. För mig är det viktigt att den är lite längre för att jag ska känna mig bekväm. Blir fint ihop med tights!

Veckans styling

Rock, Stories Solisar, Celine Ögonskugga, Stories Väska, Prada Skor, Converse Skjorta, A Days March Tights, Filippa K Soft Sport

Klara · 3 years ago
Så fint! Vågar knappt fråga igen utan att känna mig som världens stalker men längtar sååå mycket efter köksinlägget! Det är verkligen det snyggaste köket jag någonsin sett! Kram!

Julia Stridh · 3 years ago
Haha, glad jag blir. Tack!! Har väntat in några justeringar som nu är gjorda så nu finns det inga ursäkter längre. Kommer inom kort!! Tack för påminnelsen <3

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.