Tipsar om gravidkläder

1 year ago

Tänkte tipsa er om 3 olika stilar med bra plagg att bära som gravid just nu. Har fått en del frågor om just det och jag  satsar på att hitta vanliga plagg som även går att bära efter graviditeten. Blandar det med sköna gravidtights. På tal om tights har Boob de absolut bästa till er som letar. Bodde i mina både före och efter förlossningen förra graviditeten.

Vardagsfin: Detta stickade set är ljuvligt. Varmt, lent mot huden, stretchigt. Härlig färg. Kjolen drar jag upp så att resåren sitter över magen. Har strl M och drog faktiskt ur resåren på kjolen igår då jag tyckte att det spände åt för mycket. Har gjort så på flera av mina kjolar, blir så mycket mer bekvämt! Stylar med ett par boots. Kläderna kommer från Lindex och finns nu.

Tipsar om gravidkläder
Tipsar om gravidkläder

Hemmakläder: Collegetröja från Arket – denna tröja är rymlig och bekväm. Älskar att den går ner över låren så perfekt att bära med tights. Tightsen är ett par gamla vanliga som jag snart inte kan ha längre pga av för tighta  men ska helt klart unna mig ett par nya gravidtights från Boob. De jag bar förra graviditeten trasade faktiskt sönder tillslut. Inte för att det är dålig kvalitet på dom utan jag använde verkligen slut på dom. Har nog aldrig använt ett plagg så mycket.

Glasögon från Nividas! 

Tipsar om gravidkläder
Tipsar om gravidkläder
Tipsar om gravidkläder
Tipsar om gravidkläder

Finklädd: kände mig så fin i denna klänning från Stories som jag hade på mig på en plåtning förrförra veckan. Finns inte mycket att klä upp sig till just nu me ska bli bättre på att göra det hemma. Blev verkligen lite pigg av det!

Tipsar om gravidkläder

Puffärm! Så festligt och eftersom hela denna klänningen är puffig så går den att växa i. Just denna verkar vara slutsåld just nu men här kommer 3 st tips på liknande som jag gärna hade burit:

Tipsar om gravidkläder

Också från Stories – älskar kragen! Budgetalternativ då denna är på rea just nu.

Tipsar om gravidkläder

Drömklänningen från Cecilie Bahnsen

Tipsar om gravidkläder

Älskar printet på denna från Ganni 

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.