Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
nytt år, längtar!! | December 30, 2020 | The Way We Play

Nytt år, längtar!!

2 years ago

2020, ja vad ska jag ens säga om året som nu avslutas. Fyllt av så mycket oro och ovisshet. Ibland panikkänslor kring världen och alla som far illa varje dag. Vi alla har oroat oss extra för våra nära och framför allt de äldre. Många har förlorat någon de älskar. Vi alla har saknat att få krama våra närmsta. Ett år jag aldrig trodde jag skulle få uppleva.

nytt år, längtar!!
nytt år, längtar!!
nytt år, längtar!!

Året har också gett mig något värdefullt och något jag inte hela tiden vetat hur jag ska förvalta rätt. Tid. Extra mycket tid att spendera med min lilla familj. Det mest värdefulla som finns och jag har försökt njuta av det. Ibland slitigt håret av frustration över ytterligare en vab-dag men också försökt att ta vara på det.

nytt år, längtar!!

I början av året och innan det bröt ut så spenderade vi 1 månad på Bali. Ett minne jag kommer leva länge på. Så lycklig att vi gjorde det och att vi fick resa under så lång tid innan det helt förbjöds.

nytt år, längtar!!

Overkligt att detta var vår vardag under februari månad.

nytt år, längtar!!
nytt år, längtar!!

Så många fina minnen. Här fick Bennie i sig alldeles för stark mat som sköljdes ner med mjölk.

nytt år, längtar!!

Kom hem från en ljuvlig resa och började med renoveringen av vårt framtida hem.

nytt år, längtar!!
nytt år, längtar!!

Det blev vår och sommar i sthlm och vi njöt av att vi inte skulle någonstans.

nytt år, längtar!!
nytt år, längtar!!
nytt år, längtar!!
nytt år, längtar!!
nytt år, längtar!!

Sen blev det sommarlov och vi åkte en sväng till västkusten. Sveriges vackraste del!

nytt år, längtar!!
nytt år, längtar!!

Tillbaka i Stockholm. Sensommar! Här är jag gravid utan att veta.

nytt år, längtar!!
nytt år, längtar!!

Höst och vi fick äntligen flytta in!

nytt år, längtar!!

Vi fick det finaste beskedet <3

nytt år, längtar!!

Njuter så av vårt hem och att nu få gå in i 2021 med allt som väntar. Längtar!

Malin · 2 years ago
Hej Julia, gott nytt år! Var har du köpt ditt soffbord? Jätte fint! Tycker det är så svårt med soffbord.

Julia Stridh · 2 years ago
Hej, tack och detsamma till dig. Vi budade hem det från auktionsverket för ett par år sedan. Leta på auktioner! Har sett liknande. Står ingen designer på detta men finns mycket liknande från Danmark. Lycka till!

ebba · 2 years ago
Hej Julia! Ville bara säga Tack till dig! När jag blev gravid trodde jag att jag skulle bli tokig av oro. i början av 2020 lyssnade jag på ditt avsnitt av vattnet går och det hjälpte mig så mkt. ((Inte bara att jag bokade massagetid samtidigt som jag lyssnade som fick bort smärtan i svanken/ryggen)) kände mig inte alls lika ensam längre efter att ha lyssnat. Du sa fler grejer som jag tog med mig när förlossningen startar efter att ha gått över en vecka. Läste dina dagboksanteckningar här på twwp flera gånger då jag inte hade någon att prata med om hela graviditeten och att förbereda mig inför förlossningen och i maj föddes min dotter. Vill bara säga TACK igen och lycka till! kram!

Julia Stridh · 2 years ago
Ebba! Du förstår inte hur glad jag blir över allt fint du skriver. TACK <3 känns väldigt fint att jag varit till hjälp. Grattis till er dotter. Ni har det bästa i livet framför er! Kram

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.