Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Förra veckan från min mobil | November 30, 2020 | The Way We Play

Förra veckan från min mobil

2 years ago

Förra veckan sprang iväg så kör en återblick från min mob.

Förra veckan från min mobil

Hade plåtning här hemma och fick ha på mig denna fina klänning. Finns på otherstories. Kul att få klä upp sig för en gång skull!

Förra veckan från min mobil

Älskar dagar då det är soligt, krispigt och kallt ute. Se så vackert ljus!

Förra veckan från min mobil

Köpte ljus på Blomsterringen till advent. Har testat just de här ljusen innan och de brinner länge. Ett ständigt sökande efter ljus som brinner länge pga så jobbigt att byta och just nu vill man att det ska brinna levande ljus hela tiden. Någon som har fler bra ljustips? Vilka värmeljus är bäst?

Förra veckan från min mobil

Vår röda stol som vi precis budade hem. Älskar färgklicken!

Förra veckan från min mobil

Nya innerskor från samarbetet mellan Hums x stories – finns några kvar här

Förra veckan från min mobil

Vecka 23 förra veckan då, uppdatering kring det är att jag inte känner speciellt mycket. Känner mig ganska tung och osmidig. Har ont nertill. Känner sparkar då och då men sällan och blir så himla lugn av det. Men ibland känns det som att jag inte känner något alls.

Förra veckan från min mobil

Samma kläder typ varje dag. Helsvart. Kjol från COS, t-shirt i ull vilket ju inte behövs. Jag är så varm hela tiden. Hade glömt hur varm man är 24/7 som gravid.

Förra veckan från min mobil

Sen kom advent och vi satte äntligen upp våra nya julstjärnor. Så härligt! Köpte extra varm glödlampa till de här vita stjärnorna. Så mycket varmare ljus än när man kör vanlig stark lampa.

Förra veckan från min mobil
Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.