Veckans styling: konsten att ha en liten garderob

1 year ago

Är ju så extremt dålig på att visa upp vad jag har på mig här. Känner väl att jag inte varit så inspirerande på flera månader pga av rådande hemmalivs-situation plus att jag just nu lever med en minimal garderob pga av att vi är mitt i flytten. Känner verkligen att det är lärorikt och så himla härligt på ett vis att leva med lite kläder. Jag är inte en person som konsumerar mycket men i och med mitt yrke så har jag ofta mycket kläder i omlopp hemma eller på kontoret. Lånar, får, köper billigt osv. Sen älskar jag att rensa, skänka och sälja. Kläder ska inte flytta in för gott om det inte är något väldigt speciellt. Ja, hur som helst så har jag ett fåtal plagg i lägenheten som vi bor i tillfälligt och jag har tex bara två par jeans, ett par tights, några t-shirts, någon skjorta och ett par jackor/kavajer här. Funkar så bra och jag har glömt vad som ens finns i min vanliga garderob som nu är magasinerad. Ska verkligen bli spännande att se vad som finns där.

veckans styling: konsten att ha en liten garderob

Älskar att gå klädd såhär, vida tunna byxor, kashmirtröja och kavaj. Som pyjamas men uppklädd!

veckans styling: konsten att ha en liten garderob

Samma upplägg fast med skjorta och jeans istället. Bekvämt! Köper alltid för stora skjortor, stickade tröjor och kavajer. Klarar inte av att bästa om de sitter på för stramt eller i “rätt” storlek. Känner mig präktig och för fint klädd då.

veckans styling: konsten att ha en liten garderob

Tog ett nytt hål i örat och satte dit en ring av diamanter. Kände att det behövdes för att pigga upp min tråkiga vardag. Piggar även upp stilen! Gå till NK och ENNUI Atleter och gör samma. Kul ju!

veckans styling: konsten att ha en liten garderob

Såhär fint blev mitt öra.

veckans styling: konsten att ha en liten garderob

Nyhet i garderoben! En underbar klänning från Stories hållbara kollektion som ni hittar här. Nu är det dags för bara ben och blev direkt sugen på att bära den med ett par sneakers och för stor kavaj över.

veckans styling: konsten att ha en liten garderob

Sneakers som de här från New Balance.

veckans styling: konsten att ha en liten garderob

Smycken! Inte bara örat som glimmar utan varvar mellan några favoriter till armband och halsband. Detta kit från Blue Billie. Gör att vardagliga plagg får mer liv. Allt smink från RMS Beauty.

veckans styling: konsten att ha en liten garderob

Nummer ett favvo i garderoben nu är nykomlingarna från New Balance. Funkar till allt.

veckans styling: konsten att ha en liten garderob

Även tights. Bor i tightsen från Toteme. Ett av mina bästa köp.

veckans styling: konsten att ha en liten garderob

Tightsen och en extremt skön tröja från Arket som finns nu.

veckans styling: konsten att ha en liten garderob
veckans styling: konsten att ha en liten garderob

hejdå, hörs snart!

Ida · 1 year ago
Hej! Allt var supersnyggt! Vad kommer ditt snygga mobilfodral från? Letar efter ett snyggt och vuxet fodral till min

Julia Stridh · 1 year ago
Hej! Det kommer från The Case Factory, väldigt nöjd med det. Kram!

Hanna · 1 year ago
De fina byxorna och jeansen. Vart är de ifrån?

Julia Stridh · 1 year ago
Tack! De svart byxorna högst upp är en tunn, vid sidenbyxa från H&M som jag köpte förra året. Jeansen kommer från Acne och modellen heter LOG MIG BLUE. //Kram! Julia

Sofia · 1 year ago
Vad har du för storlek i arket tröjan? Perfekt ju!

Julia Stridh · 1 year ago
Hej! Har strl L i den. Nöjd med storleken och att den är för stor. Tack :)

Linnea · 1 year ago
Hej! så fint! Var kommer solglasögonen ifrån?:)

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.