Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Uppdatering renovering | May 28, 2020 | The Way We Play

Uppdatering renovering

2 years ago

Okej, nu börjar jag bli så extremt sugen på att flytta in i vår nya lägenhet. Färger på väggar, garderober och hyllor börjar komma på plats. Kök och badrum fixas fortfarande. Här får ni se lite kring våra färgval i några av rummen. Vi gick all in på färg i både Bennies rum och i gästrummet. Som vanligt fick jag lite färgchock till en början men nu börjar jag vänja mig och älskar det. Fönstren har luckor som fanns där när vi flyttade in, kände direkt att jag ville måla in dom för att de skulle poppa mer och bli en fin detalj. Nu börjar vi verkligen få en känsla för hur det kommer bli och det känns så himla härligt. För er som vill se mer lägger jag upp en hel del på instastorie och har sparat en kategori som heter – renovering – i händelser. Här hittar ni mig!

 

Uppdatering renovering
Uppdatering renovering

Detta är då Bennies rum och färgen kommer från Farrow & Ball och heter Crimson Red

Uppdatering renovering
Uppdatering renovering

Här har vi gästrummet och färgen som fönstren målats in i heter Emerald Green

Uppdatering renovering

Resterande väggar, lister, dörrar och första hallen man kliver in i har färgen Skimmer Milk White också från Farrow & Ball och passar så fint ihop med båda de starka färgerna vi valt att måla in fönstren i. Ska visa mer så fort vi kommer vidare!

lina Kjellvertz · 2 years ago
ÄLSKAR färgerna och fönsterluckorna!

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.