Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Jag idag + örhängen | May 12, 2020 | The Way We Play

Jag idag + örhängen

3 years ago

Hallå!

Idag är det en helt vanlig tisdag i all sin enkelhet och jag ser ut såhär upptill: Collegetröja + örhängen. Enklaste tricket att liva upp en extremt bekväm och chill look är att addera ett par fina örhängen. Behöver inte vara några stora eller festliga örisar men när något blingar till känns det lite mer uppklätt. Jag har en hel del nya örhängen, plus några gamla favoriter så tänkte att jag visar alla för er här. Minns det var någon som ville ha tips på just detta så här kommer ett helt gäng. Hej!

Jag idag + örhängen

Jag idag!

Jag idag + örhängen

Såhär ser det som oftast ut i mina smyckesskålar. Brukar lägga de i askkoppar och skålar så att de är lätt att komma ihåg att ta på dom.

Jag idag + örhängen
Jag idag + örhängen

Vänster: Edblad (hittar inte på deras hemsida men tror de finns i butik). Älskar dom här! Diskreta men ändå speciella. Mycket bra kvalité och få jag kan använda utan att känna av nickel el allergi.

Höger: Glitter

Jag idag + örhängen
Jag idag + örhängen

Vänster: All Blues

Höger: Glitter

Jag idag + örhängen
Jag idag + örhängen

Vänster: All Blues

Höger: Blue Billie

Jag idag + örhängen
Jag idag + örhängen

Vänster: Glitter 

Höger: H&M

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.