Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Gardiner | May 6, 2020 | The Way We Play

Gardiner

2 years ago

Planerar att ha gardiner i vår kommande lägenhet. Brukar alltid föröka undvika det för jag har inte tyckt det passat i våra tidigare bostäder men nu känns det verklige som att det behövs för att göra det mer ombonat. Jag älskar de här skira tygerna där ljuset får lysa in. Eller det grova senapsgula tyget till vårt kommande sovrum kanske?

Har skärmdumpat inspo-bilder från insta:

@_jeanettemadsen

@janaheinrici

@gotain.se

@astridtextiles

Gardiner
Gardiner
Gardiner
Gardiner
Gardiner
Gardiner
Gardiner
Gardiner
Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.