Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
À LA MER Mini Rodini Pre Fall 2020 | May 2, 2020 | The Way We Play

à la mer mini rodini pre fall 2020

2 years ago

Mini Rodini släpper en pre fall- kollektion À LA MER och jag tycker det är en av de finaste kollektioner de gjort. Fick exakt samma känslor när de släppte kollektionen Tutto Bene för några säsonger sedan. Det är en fullträff i gullighet och jag villa shoppa cirka allt till min dotter.

Mini Rodini är ett varumärke som funnits ganska länge nu och jag tror inte det finns något barnklädesmärke som lyckats skapa sådan hype, kring vissa av deras plagg, som dom gör. Det är en hög efterfrågan second hand och jag kan verkligen intyga om att plaggen håller länge. De har ett miljö- och hållbart produktionsarbete. Företaget är GOTS-certifierat och mycket mer… listan är lång över hur de driver bolaget och följer regler på ett vis inte många företag klarar av. Går att läsa mer på deras hemsida.

Materialen på plaggen går faktiskt inte att jämföra med mycket annat. Vi har en t-shirt till Bennie i strl 80 som hon haft sedan hon var några månader, först bar hon den som klänning och nu som t-shirt i rätt storlek och jag ser att den kommer passa en bra tid framåt. Den tvättas och tvättas och tvättas men behåller fin form, struktur och kvalle. Jag tycker det är värt pengarna och absolut ett märke att söka efter på tradera och andra second hand-sidor. Det är alltid så roligt att komma över något plagg med något fint print som man gillar men som är från förr.

Fick en sneak peak på den nya kollektionen À LA MER och som sagt, detta är en fullträff med så otroligt fina grejer. Nedan ser ni några kampanjbilder som är plåtade på deras kontor pga av omständigheterna. Jag älskar temat och har även listat några av mina favoriter. I butik 5 maj.

À LA MER Mini Rodini Pre Fall 2020
À LA MER Mini Rodini Pre Fall 2020
À LA MER Mini Rodini Pre Fall 2020
À LA MER Mini Rodini Pre Fall 2020
Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.