Veckans styling: oversized cardigan på 3 vis

7 months ago

Veckans styling: oversized cardigan på 3 vis

Cardigan, Toteme. Jeans, Arket. Skor, Converse. Väska, Prada. Nagellack, YSL. Ring, Eyland.

Veckans styling: oversized cardigan på 3 vis

Cardigan, Loewe. Halsband, Glitter. Top och skor, COS. Läppstift, Dior. Väska, ATP Atelier.

Veckans styling: oversized cardigan på 3 vis

Cardigan, Arket.  Klänning, Stylein. Clutch, Bottega Veneta. Mules, Sania Dmina. Örhängen och palett, Stories.

Emma · 7 months ago
Så snyggt! Sugen på ett par låga converse men funderar på om det är värt på att slå till på ett par comme des garcons play x converse istället för de klassiska? Och isf vita eller svarta eller gröna? svårt!

Julia Stridh · 7 months ago
Helt rätt tänk känner jag. De från CDG känns lite mer exklusiva och personliga än ett par helt vanliga. Jag har de svarta med vita prickar på och älskar att de poppar till lite när jag bär dom till en vanlig vardagslook.HAft mina i åratal och tröttnar aldrig. De vita blir nog smutsiga fort även om det känns fräscht. Jag skulle gått på de svarta! Lycka till <3