Veckans beauty: kids

4 years ago

Jag är väldigt kräsen när det kommer till produkterna jag använder till den yngsta i vår familj. Finns ju mycket att välja bland och jag har testat igenom en hel del men landar ändå för det mesta på de här favoriterna till slut. Några av de här produkterna är omöjliga att byta bort helt enkelt.

Veckans beauty: kids
Veckans beauty: kids
  1. Ett ljuvligt badskum. Tycker faktiskt det är svårt att hitta bra varianter på just badskum? Detta har jag köpt på min tvålbutik i våra hoods – Baron Hammam  Finns produkter för alla där!
  2. Weledas baby-serie har varit med oss från dag 1 och vi har använt allt från rumpsalva till deras oljiga duschkräm. Dofterna passar så bra för de små och ingredienserna känns genomtänkta och bra. Just nu är huden på vår lilla tjej extremt torr och då kör jag på ett lager av denna kräm – den ska vara extra bra för torr och känslig hud och jag tycker den funkar.
  3. Okej, denna kräm – Baby all weather cream – från Estelle & Thilde är en räddning hemma hos oss. Den enda krämen som verkligen effektivt vårdar torrfläckar och stram hy under vintertid. Ett måste om man har små torrisar hemma!
  4. Duschkrämen och schampot från Estelle & Thilde är också en storfavorit. Jag gillar att de är doftfria med medvetna ingredienser. Duschkrämen funkar även som badskum om det skulle vara slut på det.
  5. Eltandborsten för minisar från Foreo är verkligen en toppenprodukt. Bennie står ofta och tittar när vi borstar tänderna med eltandborste och då är det kul att hon får göra samma. Hon tycker den är rolig och spännande än så länge vilket gör rutinen enklare.
Veckans beauty: kids

Ett märke jag verkligen älskat att använda till Bennie är Bamfords babyserie som är eko och görs på helt naturligt innehåll. Oljan är magisk och pudret använde vi massor när hon var mini. Bild från när To The Moon, Honey var hemma hos oss.

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.