Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Mina favoriter: SPF | April 16, 2020 | The Way We Play

Mina favoriter: spf

3 years ago

Mina favoriter: SPF

Spenderar mer tid än vanligt utomhus just nu. Väldigt härligt men märker det på min hud och att den slits. Dels blir den liksom lite solbiten, som efter en dag i skidbacken. Och dels solskadad i form av fläckar. Jag är noggrann med keps eller skärm + solisar och SPF såklart. Här är mina favoriter just nu.

Mina favoriter: SPF
  1. Exuviance, denna är en ny favvo för mig. Inte testat innan då jag alltid kört Dermacutic men blev väldigt positiv överraskad över denna och konsistensen.  Perfekt bas då den är lite tonad med svag färg i. Tycker den täcker ojämnheter och perfekt till vardags när man inte vill sminka.
  2. La roche posay, denna har varit favorit länge. Tunn och sjunker in lätt. ett måste i badrumsskåpet och bra att ha i väskan när man oväntat hamnar i solsken.
  3. Balance me, ansiktsolja är ju ingen SPF men just nu blandar jag mina dagkrämer med spf i med denna ljuvliga olja för tycker det ger en skön hinna av skydd. Samt maximal årefuktning. Denna doftar så gott av ros och har perfekt konsistens.
  4. Samma märke som oljan har en SPF ansiktskräm med lite lägre nummer. Den kör jag de dagar då det är molnigt och jag vet att jag inte ska vara i solljus alls. Denna har en skäl täckande känsla och har naturliga ingredienser.
Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.