Drömhem

11 months ago

En vecka har redan hunnit passera och jag vet inte ens vad jag gjort under denna långa tid men antar att jag helt och hållet kopplat bort allt. Skönt. Sitter just nu i ett mellanläge av lite jobb och mycket renovering. Klagar ej. Men saknar att jobba mycket och på helfart. Försöker hitta inspo till både badrum och vårt sovrum. Här är bilder jag sparat ner och som vanligt, när jag letar inspo, tror jag att vi ska flytta till ett hus i LA. Typiskt.

Drömhem
Drömhem
Drömhem
Drömhem
Drömhem
Drömhem
Drömhem
Drömhem
Drömhem
Drömhem
Drömhem
Drömhem
Drömhem
Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.