Min helg: svag ångest och hur jag lindrar den

4 years ago

Min helg: svag ångest och hur jag lindrar den

Dt var fredag och jag langade upp denna bild på insta och skrev “Fredag igen, #staypositive “. För så känns det varje fredag. Jag blir lite mer positiv och det är skönt att ta helg från denna märkliga vardag som liksom inte riktigt liknar något annat. Helgen känns mer som förr och som vanligt för att det är helg och då gör jag mysiga saker, exakt som innan allt med Corona hände.

Många som frågat om kavajen på bilden och den kommer från H&M Studio SS19, finns säkert att hitta på tradera, LWL eller annan second hand.

Min helg: svag ångest och hur jag lindrar den

Med min positiva känsla i kroppen mötte jag upp några få bästa vänner och umgicks utomhus och det var så härligt att få lite tid med dom. Som jag saknar mina vänner i denna tråkiga tid. Bar mitt älsklingsörhänge från Blue Bille.

Min helg: svag ångest och hur jag lindrar den

Hela lördag förmiddag gosade jag med denna älskling. Tänk att man kan sakna någon så ofantligt mycket efter enbart en kväll borta från hemmet. Tid med henne får mig att känna att allt detta vänder snart.

Min helg: svag ångest och hur jag lindrar den

Bennie har börjat med tofs. Mitt hjärta går i bitar över denna lilla tofs <3

Min helg: svag ångest och hur jag lindrar den

Helgen fortsatte och vi var mest ute i olika parker och rastade ettåring med oändligt spring i benen. Ok, i denna bild är det svårt att undgå att mina toppar börjar bli för slitna. Dålig tajming.

Min helg: svag ångest och hur jag lindrar den

Lördag kväll spenderades i soffan med mjukisar, ostbågar och Love at first sight, en serie helt i min smak. Ångestdämpande på alla sätt och vis. Kände mig allmänt ganska sliten och testade för första gången Verso Reviving Eye Mask. Gav verkligen ett lyft och en känsla av att huden under ögonen fick massor med energi direkt och att huden blev puffig + pigg. Också ångestdämpande!

Min helg: svag ångest och hur jag lindrar den

Kan inte nog tjata om/rekommendera att unna er en härlig handmask i dessa tiden då händerna är torrare än öken. Nu testade jag denna och händerna var silkeslena efter. Också ångestdämpande vill jag lova.

Min helg: svag ångest och hur jag lindrar den

Och nu är det måndag igen och jag tittar ut och ser denna utsikt. Vädret kan inte bestämma sig för idag har det regnat, haglat, snöat, blå himmel och strålande sol och det blåser svinkalla vindar och det är som att universum försöker kommunicera med oss. Jag tror det finns en mening och förklaring med allt som händer just nu.

Min helg: svag ångest och hur jag lindrar den

Det blev en nyttig lunchdate med Isabelle vilket verkligen livade upp denna extremt dystra måndag.

Min helg: svag ångest och hur jag lindrar den

Detta bud från Glitter livade också upp!

Min helg: svag ångest och hur jag lindrar den

Massor av fina vårnyheter som jag ska testa själv och även ha med i kommande stylingjobb.

Min helg: svag ångest och hur jag lindrar den

Kände att denna dystra måndag enbart kunde hanteras i att bära en rosa top. Livade VERKLIGEN upp.

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.