Mer bali…

2 years ago

Här kommer mer om vår Bali-resa. Ska som sagt skriva en hel guide för jag får väldigt mycket frågor om det samt hur det är att resa omkring där med barn. Guide kommer! Här är lite mer om hur våra dagar såg ut i allmänhet.

Vi fortsatte vår resa i Ubud där vi tog det väldigt lugnt. Alla boendena vi bodde på där var väldigt härliga så fokuset var att inte vara ute och flänga för mycket. Ubud i allmänhet var verkligen ingen plats man strosade runt i. Tror jag såg det framför mig, att det skulle vara väldigt lugnt och fridfullt, men så var det ju verkligen inte. Kaosig trafik och inga direkta trottoarer att promenera på så det blev en hel hemmahäng och bilresor när vi ville ut och se annat.

Mer Bali…

Vi bodde på ett sånt där hotell med utsikt över risfält och total grönska. Växtligheten på Bali är ändå extrem… Här en lunchsovandes bebis i sin resevagn som vi älskade ha med på resan. Mer om den i ett nytt inlägg!

Mer Bali…

God mat! I en bowl, all mat på Bali serveras i bowls.

Mer Bali…

Bennie i en väldigt fin UV-dräkt 

Mer Bali…

Fick ändå en hel del stunder där hon satt lugnt och jag fick läsa bok. Hade inga förväntningar att stunder som de här skulle komma. Bonus!

Mer Bali…

Åt lunch på ett ställe som heter Zest i Ubud. Absolut det bästa vi åt där. Helt vegansk och glutenfritt och även om det inte är något vi eftersträvar så var detta ställe verkligen en upplevelse matmässigt.

Mer Bali…

Klänning från By Malena Birger

Mer Bali…
Mer Bali…
Mer Bali…

Ville helst packa med alla möbler hem.

Mer Bali…
Mer Bali…

Haffade en bok på Arlanda för insåg att jag ju verkligen ville läsa. Extremt nöjd med denna, läs den!

Mer Bali…

Hade på mig en ny baddräkt från Scampi 

Mer Bali…
Mer Bali…

Bennie i kläder och sandaler från Babyshop 

Mer Bali…

Hade på mig denna klänning från COS ca varje dag

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.