Jag svarar på era frågor

4 years ago

Inte testat detta innan men älskar när ni hör av er till mig och undrar saker. Som om att jag är en expert, den känslan är ljuvlig och jag älskar er som anförtror er mig. Får mest frågor kring mode och styling på insta så jag slänger in lite av de frågor jag fått så ni alla får ta del av detta. Så här kommer detta härliga:

Hej! Tycker att du har bäst stil på instagram!! Så vill rådfråga dig – ska jag behålla det här halsbandet? Fick det av min pojkvän. Tycker att det e riktigt coolt! Men alldeles för ”nu” kanske? Hur länge kmr denna trend hålla? (Kul om du har tid att svara, fattar om du inte har det :))

Jag svarar på era frågor

Men vilken komplimang, TACK TACK TACK <3 Jag säger behåll! Så himla snyggt och helt i min smak. Jag känner snarare att detta är ett klassiskt smycket som vi sett tillbaka i tiden och även kommer kunna använda över tid. Du kommer kunna bära det på massor av olika vis just nu och framöver. På fest, blanda med massor av andra kedjor och smycken eller helt själv som det är. Fint med en kavaj, över en helt vanlig t-shirt, i sommar till en enkel klänning, till jeansjacka!!! Sen känns detta verkligen som ett smycke som du sedan lägger bort ett tag när du tröttnat och sen om några mån eller år plockar fram igen och älskar det lika mycket igen. Jag tror verkligen inte denna kedje-trend är på väg bort. Snarare här för att stanna. Också fint att det är en present från någon du tycker om <3 smycken blir genast direkt finare då man fått det från någon annan. Behåll det och använd det mycket!!

Kan inte du göra ett blogginlägg och tipsa om lite snygga vardagsoutfits? Du har så grym stil!!

Jag svarar på era frågor

Åh, tack!! <3 blir så himla glad av såna här kommentarer. Är generellt lite obekväm med att posta bilder på mig själv men å andra sidan är ju mode och styling mitt yrke och jag märker att det finns intresse. Det finns ju också fler sätt att lägga upp tips på outfits så ska fortsätta göra mina stylingsidor här. Självklart! Detta ska jag lägga upp asap. Kul!!

Vilket schampoo och balsam använder du och tips om du använder andra hårprodukter? 

Jag svarar på era frågor

Har skrivit lite om min hårrutin här – som sagt så blev det väldigt stor skillnad på min hårkvalité sedan jag strikt använder hårinpackning vid varje tvätt. Och efter inpackningen så kör jag balsam såklart. Ett märke jag älskar och som alltid ger mig väldigt fint hår är allt från Davines. Doften på den serien jag länkade är en helt ljuvlig doft. Inpackning så minns jag att denna från Noir var väldigt bra för mitt hår, den stärkte verkligen upp och hade god doft. Sen nu senast på vår resa testade jag en ny, Joico – gillade den och mitt hår höll verkligen kvalitet och blev inte alls för slitet av all sol och det salta havet. Mycket prisvärd också!

Sen efter tvätt så kör jag alltid i någon olja, gillar lite olika där bla från Moroccan Oil, davines och Sasha Juan. Sen det viktigaste för min del: volymspray eller mousse. Någon typ av volymprodukt tycker jag ger lite extra härlig känsla efter en föning och jag tycker föningen håller längre. Där måste jag säga att jag fortfarande letar efter en produkt som passar mig. de jag testat är inte hundra men återkommer i ärendet. Tipsa gärna om ni vet någon bra!

Jag gillar ju generellt att håret inte ska se för nyfriserat ut. Vill hellre ha lite slitna toppar men att jag tar hand om dom i form av bra produkter. Eftersom jag klipper mig mer sällan efter att jag började med inpackning så blir det hela mer prisvärt dessutom. Eller det beror ju på hur mycket hårprodukter man köper på sig men för mig känns det än så länge som ett fynd att gå till frissan sällan.

vilka solglasögon hade du på Bali?

Jag svarar på era frågor

Dom här har många frågat om och kommer från Nividas och heter Rio de Janeiro -Tortoise Classic. Väldigt bekväma och härligt glas.

Jag svarar på era frågor

De här är ett par gamla från Céline. Minns inte modellnamnet tyvärr.

Resevagn på bali?

Jag svarar på era frågor

Vi testade en helt ny resevagn som heter Bugaboo Ant – den var grym! Det kommer faktiskt en hel recension och guide kring hur vi använde oss av den på resan. Kommer inom kort och jag kommer dela med mig av den här.

Hur hade ni det på resan?

Jag svarar på era frågor

Tackar som frågar, resan var helt otrolig och jag är så himla lycklig över att jag och min lilla familj fått spendera så mycket tid ihop. Att se Bennie springa på stranden och varje dag upptäcka nya grejer. När hon plötsligt vågade hoppa till oss från poolkanten, all god mat och all tid. Jag tänkte det skulle gå för fort men i ärlighetens namn så kände jag verkligen hur vi landade där och hann bli lite uttråkade och mot slutet såg jag faktiskt fram emot att få åka hem. Det är väl ändå en av de bästa känslorna som finns, att längta hem <3 Kommer dela med mig mer av vår resa här men har känts lite fel av någon anledning.

Hudvårdstips?

Jag svarar på era frågor

SPF!!! Hög som satan ska den vara. Nä men såhär, min hy hade aldrig mått så bra som den gör om jag inte var så noggrann som jag är med rengöring, toner, serum och massor av fukt i form av nattmasker och ansiktskrämer. Och dagtid SPF. Tycker min hy blir så extremt torr om jag slarvar med SPF om jag varit i solen. Sen Denna dagkräm är en favorit jag aldrig sviker. På kvällen är ju första steget att rengöra och jag tycker verkligen det är så viktigt med rengöringen, det gör sån skillnad! Rengör med micellärt vatten från Bioderma och sedan ett svep med toner från Benton som är väldigt bra och det känns som den ger massor av fukt. Just nu kör jag ett serum från Exuviance som är väldigt bra och jag får verkligen slät och len hy i ansiktet. Gillar även detta som här en total fuktbomb för ansiktet från Benton

På natten brukar jag svepa in ansiktet i en nattmask, just nu älskar jag denna från Exuviance

Okej, det finns så mycket mer att tipsa om här! Får helt enkelt bli mycket bättre på att lägga upp det jag testar och gillar just nu. Har ju hur många favoriter som helst. Och även smink!! Återkommer.

Hej var ifrån kommer den magiska turkosa skjortans stylade med på Elle?

Jag svarar på era frågor

Den kommer från Acne Studios

Så utrolig fine bilder du ha 🙂 ser du reiser veldig mye, så herlig! Men hvor er du fra Sverige?

Jag svarar på era frågor
Men hej! Va underbart med en norsk följare/läsare! Jag kommer från Göteborg och älskar verkligen västkusten och att vara där på sommaren. Stockholm är mitt hem nu och har bott här i ca 10 år.

vilken skötväska använder du?

Jag svarar på era frågor
Jag svarar på era frågor
Jag svarar på era frågor

Jag letade med ljus och lykta efter Pradas skötväska, dom har en modell som heter Prada nylon baby bag. Den har ett sinnessjukt pris men jag hittade en för ett betydligt bättre pris på eBay. Måste säga att jag älskar den! Den gör mig glad varje dag och jag är glad att vi valde den.

Vilken söt dotter du har, hur gammal är hon? 

Jag svarar på era frågor

Tack! Bennie är 1 år och snart 3 månader.

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.