Färgval och annat

2 years ago

Den pågående situationen märks verkligen av i mitt jobbschema. Jag jobbar enbart hemifrån och mycket av det jag var inbokad på har skjutits upp, bokats av och jag märker att många är försiktiga med att planera kommande produktioner eller liknande. Det är såklart trist men det är också så det är nu. Jag har valt att inte stressa upp mig och tror det vänder. Hela branchen kommer skakas av detta och vi alla kommer märka av det.

Jag gör det jag kan hemifrån och försöker lägga all övrig tid på vår kommande renovering. 1 april smäller det för då får vi tillträde och lägenheten rivs för att sedan fixas till på vårt vis. Det är extremt mycket som snurrar i mitt huvud nu, alla val som ska göras: material, luckor, garderober och färger. Färg! Det är där jag är för tillfället och velar. Vi hade ganska färgglatt i vår förra lägenhet och nu tror jag vi kommer gå åt ett lugnare håll. Ändrar mig hela tiden och försöker hitta inspo. Jag som alltid har miljontals inspomappar känner mig plötsligt helt nollställd och osäker inför våra val.

Färgval och annat

Den här stilen på luckor kommer vi köra men i något varmare färgton. Tror jag…

Färgval och annat

Denna jordiga färg är fin men tror ändå vi kommer gå på ljusare.

Färgval och annat
Färgval och annat

Detta ljusa fluff älskar jag men vet att vi inte kommer sluta där.

Färgval och annat
Färgval och annat

Den här färgen på luckor känns ändå som att det kan passa oss.

Färgval och annat
Färgval och annat

Älskar detta! Vi kommer också köra på en mörk sten så blev genast sugen på att gå såhär mörkt på luckorna.

Färgval och annat
Färgval och annat

Vi ska även ha en hel del garderober. Jag har verkligen maxat med förvaringen. Kommer gå på denna stil på luckor och i en genomgångshall luckor i trä, lite som nedan…

Färgval och annat

Emilie · 2 years ago
Kolla in Marbodals nya kulörer på deras kök, supersnygga! Dessutom svanenmärkta :) Dra iväg ett mejl om du vill bolla ideer! MVH Köksdesigner ;)

Julia Stridh · 2 years ago
Tack <3

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.