Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Akut handvård | March 26, 2020 | The Way We Play

Akut handvård

3 years ago

Torra händer! Antar att det inte bara är jag som har så fnasigt torra händer så att det gör ont. Denna torra handhy har totalt eskalerat de senaste dagarna så jag fick ta till med tyngre grejer än bara vanlig handkräm. Här får ni tips på mina hjältar:

Akut handvård
  1. Smörjer lite hela tiden med denna ljuvliga pump från Björk & Berries – snyggt i badrummet, doftar perfekt och denna flarra räcker länge.
  2. Handmask, har någon testat det? Jag brukar köra den någon gång per år, vintertid då händerna är som torrast. Det som är bra med den här är att masken ligger i handskar som du trär på vilket gör att du sitter länge med de här och låter smörjan sjunka in rejält i händerna vilket alltid resulterar i sprillans nya händer efter. Finns från många märken, denna är prisvärd.
  3. Exuviance heel & elbow är en mirakelkräm för flera områden såhär års. Har syra i sig som kan jobba bort den hårda huden. Egentligen använder jag denna på fötter men just nu även händer.
  4. Min nyfunna bästis från MON SUN– en kräm man smetar in händerna och sover med. Första produkten som verkligen fick mina händer att typ återgå till normalt.
  5. Avocadoolja ska vara det bästa för nagelbanden. Nagelbanden som just nu typ ramlar av på mig.  Köper alltid denna i USA men finns säkert många liknande bra här hemma.
Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.