Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
YOGA OOTD | February 17, 2020 | The Way We Play

Yoga ootd

2 years ago

Som sagt så är det en hel del yoga här i krokarna. Jag hade tur med detta boende som varje morgon har fasta yogaklasser. Perfekt för mig som är en latmask att jag bara kliver rakt ut från vårt rum på morgonkvisten och så är det en yogaklass där som inte går att undvika. Jag förstår inte varför det är så svårt att komma in sådana här rutiner hemma. Så bra som jag mår av detta, det mentala, fysiska och harmonin jag kommer in i går inte att uppnå på något annat sätt. Under min graviditet yogade jag en hel del och det hjälpte mig mentalt och att må bra i kroppen som hela tiden förändrades. Håller tummarna för att jag tar med mig allt detta härliga hem.


Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
YOGA OOTD
Warning: Undefined array key "color" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 43

Yogakläder från Pierre Robert


Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
YOGA OOTD

Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
YOGA OOTD

Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
YOGA OOTD
Warning: Undefined array key "color" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 43

Hepp, har inte stått på huvudet sedan någongång innan jag blev gravid. Kändes som en riktig seger att såhär över två år senare kunna kliva på det igen.

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.