Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Veckans stylingtips: vårig bas | February 20, 2020 | The Way We Play

Veckans stylingtips: vårig bas

3 years ago

Sitter och drömmer om våren här i värmen. Längtar! Om man nu får säga så men åh vad jag gillar vår mer än någon annan tid på året. Värmen jag är i nu betyder få plagg och allt blir lite skrynkligt och fuktig, befriande men nu är jag sugen på vår och allt som hör den till stilmässigt. Våren är så bubblig och man är alltid så sugen på att plocka fram tunnare plagg ur garderoben.

Våren är för mig är en basgarderob med en twist. Så enkelt att bära vissa utvalda favoriter som du twistar till med lite mönster, sneakers och i år: pastell. Det är verkligen en pastellig vår! Härligt va?

Trenchen är mer oversize:ad än vanligt och jag älskar att den inte lämnar oss. Jeansen mer amerikanska än vanligt tror jag? Vida ben och hög midja, bekvämt. Jag drömmer om ett par sneakers från New Balance, tycker verkligen denna modell är snyggast på hela sneakermarknaden. Väldigt enkelt att få den där danska härliga bekväma looken som jag ofta tänker att jag vill ha. Danska tjejer får till en bekväm, trendig, piffig, cool, uppklädd, nerklädd look och denna sneaker är pricken över i:et för att nå den.

Veckans stylingtips: vårig bas
Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.