Uluwatu

4 years ago

Uluwatu

Vi är sedan några dagar tillbaka på denna mäktiga plats – Uluwatu. Jag hade hört om detta innan och att det finns vackra stränder här. Jag gjorde inte jättemycket research utan bokade på ett boende som verkade enkelt, litet och fräscht. Trodde vi skulle bo mitt på stranden men det visade sig att det inte riktigt var så…

Uluwatu

Vi skrattade lite när vi första dagen skulle ta en spontan promenad ner till stranden. Dan bar Bennie i bärsele, vi hade packat lite vatten och tänkte att vi mest ville gå ett varv och kolla in området. När vi närmade oss havet inser vi att vi bor högt uppe på en klippa och att det är ca flera tusen trappor ner till havet. I gassande värme med en 1 åring är inte detta helt ultimat.

Uluwatu

Vi kom ner till slut och väl nere inser vi att det är snålt på skugga och höga vågor med fullt av rev längst med stranden.

Uluwatu

En helt otrolig plats! Så vackert, mäktig och ett resmål vi verkligen hade uppskattat mer innan barn.

Uluwatu

Men! Vi tog ett härligt  bad här och sen trapporna upp igen. Jag orkade knappt för det va så brant och då var jag inte den som bar på barnet så kunde inte direkt klaga även om jag gjorde det.

Uluwatu

Älskar denna typen av stränder.

Uluwatu

Här vill jag flytta in!

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.